Mobiele applicaties

Sinds enige tijd houdt X-Services zich ook bezig met de ontwikkeling van mobiele applicaties. In het menu-item mobiele applicaties vindt u een selectie van de mobiele applicaties die wij recent hebben ontwikkeld. Hierbij maken wij over het algemeen gebruik van het Phonegap framework dat ons in staat stelt om snel apps te ontwikkelen voor meerdere mobiele platforms zoals iOS en Android.

[promoslider width=”600px” category=”mobile-apps”]

klik op een afbeelding voor details

 

Diensten voor mobiele applicaties

X-Services heeft onder eigen beheer een aantal mobiele applicaties ontwikkeld en beschikbaar gesteld in de App stores. Hiervan ziet u hierboven een aantal voorbeelden. Daarnaast helpen wij klanten bij het bepalen van hun mobiele strategie en de implementatie daarvan. Hierbij kunnen wij zowel zelf de ontwikkeling voor onze rekening nemen als de ontwikkelaars van onze klanten ondersteunen met onze expertise.

Meerdere mobiele platformen

Voor kleinere bedrijven is het vaak interessant om gebruik te maken van het PhoneGap framework, waarmee mobiele Apps voor meerdere platformen tegelijk geïmplementeerd kunnen worden. Gecombineerd met bijvoorbeeld het JQuery Mobile framework ontstaat een krachtige toolkit waarmee snel ontwikkeld kan worden voor iOS en Android tegelijk.

phonegap - mobiele applicatiesJQuery Mobile - mobiele applicaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *