Wij ontwikkelen

Wat doet X-Services? We houden ons vooral bezig met de ontwikkeling van websites en internet applicaties.

Website ontwikkeling

X-Services heeft veel ervaring in het ontwikkelen van websites. Wij kunnen het volledige traject van idee tot implementatie en hosting voor u verzorgen. Op basis van een idee of van een aangeleverd grafisch ontwerp ontwikkelen wij uw volledige website. Naar gelang de wensen maken wij gebruik van bestaande modules zoals jQuery(UI, Mobile), Highcharts en Google API’s, maar ook standaardpakketten, zoals WordPress en Magento. Een goed alternatief is ook ons eigen CMS dat wij gedurende de jaren tijdens de ontwikkeling van vele websites hebben doorontwikkeld tot een snel inzetbaar en flexibel beheersysteem.

Verder kunnen wij uw website uitbreiden met maatwerk onderdelen, zoals bijvoorbeeld een extranet voor het delen van informatie met uw klanten.

Bekijk hier onze website portfolio.

Internet applicaties

Naast het bouwen van websites hebben we ook veel ervaring in het bouwen van internet applicaties. Op basis van uw wensen bouwen wij voor u maatwerk internet applicaties in bijvoorbeeld PHP of Java. Als ervaren software ontwikkelaars helpen wij u bij het duidelijk definiƫren van uw wensen en verzorgen wij de implementatie van deze wensen in een software applicatie. Bekijk hier onze applicatie portfolio.